Когато се появи на пазара през 2019 г., Volkswagen ID.3 бе

...
Когато се появи на пазара през 2019 г., Volkswagen ID.3 бе
Коментари Харесай

Новият Volkswagen ID.3 е тук

Когато се появи на пазара през 2019 година, Volkswagen ID.3 бе признат със смесени усеща. Бяха отразени всички преимущества на електрическия автомобил, само че също по този начин и някои дефекти.
 Volkswagen ID.3, по кое време и какво да чакаме от идващите електрически модели
Какво да чакаме от електрическия Volkswagen ID.3

Доставки - в края на 2023 г.

Още преди няколко месеца от немския производител дадоха да се разбере, че напролет на 2023 година ще забележим актуализирана версия на ID.3. Или другояче казано, такава с фейслифт. Е, този миг настъпи, тъй като през вчерашния ден, 1 март, бе показана новата генерация.

Новият Volkswagen ID.3 е с актуализирана предна и задна визия, като от Volkswagen настояват, че са се вслушали в противоположната връзка на потребителите си и са поправили някои неточности, позволени в предната генерация. Като точно външният дизайн на автомобила е " остър ", с което е усъвършенствана и аеродинамиката му.
 Снимка 608760

Отворите за въздушно изстудяване са усъвършенствани, предната ризница също е с нов образ, като предният похлупак наподобява по-дълъг, тъй като черната лента под предното стъкло към този момент е отстранена. По-добрата аеродинамика на новия ID.3 се дължи и на и усъвършенствания метод, по който въздушният поток се завихря към предните колела.

Интериорът на новата генерация е направен от устойчиви материали, като не са употребявани никакви скотски артикули. От Volkswagen настояват, че контрастният цвят на шевовете също способства за чувството, че сме са качили в първокласен автомобил.
 Снимка 608759

За облицовките на вратите е употребен микрофибърния материал Artvelours Eco, който е формиран от 71% рециклирани материали. От Volkswagen прецизират, че това е вторична суровина, която се получава от рециклирана пластмаса. Но характерностите във връзка с външен тип, чувство и устойчивост са като на конвенционалните нови материали.

Стандартният пакет на съоръжение е бил усъвършенстван откакто от компанията са се вслушали в препоръките на клиентите си. Зареждането на новия Volkswagen ID.3 е още по-лесно, като общоприетите функционалности са налице, само че е прибавен и Electric Vehicle Route Planner.
 Снимка 608757

При дълги пътувания той пресмята нужните спирки за зареждане, с цел да може да достигнем до крайната цел допустимо най-бързо, като за задачата употребява данни за трафика, както и за метеорологичните условия.
 Тест драйв, Volkswagen ID.3 и идентичността на един същински електрически автомобил
Тест Драйв: Volkswagen ID.3

Страхотен външен тип, ексцентричен интериор и на моменти прекомерна минималистичност са в основата на новия хечбек

Съвсем предстоящо, новият ID.3 идва с изцяло нов програмен продукт, който усъвършенства продуктивността. 12-инчовият екран на таблото обаче е непокътнат. Мощността остава същата като на предната генерация - 201 к.с., същите са и разновидностите за потенциал на батерията. С батерията от 58 кВч. новият Volkswagen ID.3 може да измине към 300 километра.

Плановете са новата генерация на ID.3 да влезе в произвеждане през есента на 2023 година, само че за момента не са оповестени цени. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР